The Rising

Session 4

Sutra je ujutro družba krenula istražiti odakle stižu ti robovi i zbog meke zemlje i malo sreće pronašli su bunar koji je bio tajni ulaz u sklonište za robove. Od dva roba koja su naišla otkrili su da je to sklonište povezano s obližnjim imanjem koje je bilo spaljeno. Ulaz u podrum je bio čvrsto zatvoren iznutra, ali nekoliko sati lupanja po vratima razbilo bi i jača vrata. Robovi su vjerovali da je podrum uklet i nakon ulaska unutra postalo je jasno zašto. Brojni leševi žena i robova koji su močeni i žrtvovani Cyricu u njegovom tajnom hramu.
Družba traži pomoć od svećenika koji je trenirao robove koji se rado odazvao pozivu te pronašao tajni prolaz koji je družinu uveo u tamnicu u tajnom skloništu robova. U tamnici je bio zarobljen grof, ali je to zapravo bila grofica čiji je izgled magijom bio promjenjen. Groficu je gnom otpratio dio puta prema gradu i u znak zahvale dobio obećanje na će nas a ulazu u Messemprar stražari pustiti u grad.
Ostatak družbe se vratio prema krčmi, ali stigli su prekasno. Mardras, koji je zapravo grof, je već pretvorio robove u kosture te poveo svoju novu vojsku prema Shusselu.

Comments

Sasa044

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.