The Rising

Session 3

Grupa avanturista, zadovoljna što su uspješno obavili zadatak te zaradili pokoji zlatnik uputila se prema krčmi gdje su i dobili posao. Dok su prilazili krčmi primjetili su da nešto nije u redu. Nekoliko šatora i građevina okruženih drvenim zidom se pojavilo pokraj krčme. Skupina pobunjenih robova pod vodstvom Mardrasa je izgradila svoj kamp. Tu ih je cleric boga Tempusa trenirao za predstojeću borbu protiv Unterskih vojnika. Robovi ipak nisu bili dobri vojnici i više su cijenili besplatno piće iz krčme (što je bacilo jadnog krčmara u očaj) nego naporan trening.
Tu je družba upoznala Jana Jansena, ekscentričnog čarobnjaka koji im je pomogao dešifrirati knjige koje su pronašli u tamnici. Dok su tako čekali svoju plaću skupina je promatrala robove. Karizmatični vođa Mardras se činio kao pošten čovjek koji želi pomoći robovima, ali bilo je nešto čudno u vezi njega. Čuli su i glasine da je Mardras držao grofa, prijašnjeg vlsnika robova, zarobljenog. Te noći su stvari postale još čudnije kad su došla kola puna nekog “duhana” koja su dovezli novi robovi. To je vrijedilo istražiti.

Comments

Sasa044

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.